Σχετικά με εμάς

 

Η εταιρεία «A SILVER ROSE» ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το έτος 2013 με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη μοναδικές δημιουργίες των Ρωσικών οίκων και εργοστασίων, των οποίων και είναι Αποκλειστική Αντιπρόσωπος.

Τα προϊόντα μας, που όλα τους είναι δημιουργίες μοναδικής τεχνοτροπίας, συνδυάζουν το προσιτό με την πολυτέλεια, την ομορφιά με την φαντασία και αποτελούν μια άριστη διαχρονική επένδυση (χρυσός, ασήμι, πολύτιμοι λίθοι, κ.α.).

Εδώ θα βρείτε μοναδικά κοσμήματα, δώρα, σετ σερβιρίσματος, θρησκευτικά αντικείμενα και άλλα ασημικά είδη υψηλής ποιότητας, τα οποία όχι μόνο θα διακοσμήσουν την ζωή σας, αλλά είναι και αντικείμενα που μετατρέπουν τα χρήματα σας σε μία άριστη επένδυση.

Ιδιαίτερα και πολυτελή είναι και τα μοναδικά επιχειρηματικά δώρα που παρουσιάζουμε. Αιχμαλωτίζουν τη φαντασία, αποπνέουν δύναμη, πολυτέλεια και έμπνευση, χαρίζοντας στον κάτοχο τους χαρά και τονίζοντας το κύρος του.

Επίσης, εκτός από τα προϊόντα που παρουσιάζονται σήμερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα εργοστάσια μας μπορούν να σχεδιάσουν και να παράγουν για εσάς οποιαδήποτε αποκλειστικά, μοναδικά αντικείμενα όπως: οικογενειακά σετ ασημικών με τα αρχικά ή το έμβλημα ή τα μονογράμματα σας, με νίελλο και επιχρύσωση και άλλες μοναδικές τεχνοτροπίες. Ο μέσος χρόνος εκτέλεσης των ειδικών παραγγελιών είναι 30 ημέρες και οι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας καθορίζονται ξεχωριστά για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, ανάλογα από τον βαθμό δυσκολίας της.

Τονίζουμε ιδιαίτερα, ότι όλα τα προϊόντα μας είναι χυτά και χειροποίητα.

Πιστεύουμε, πως κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και ο καθένας αξίζει λίγη πολυτέλεια και χαρά με δώρα μοναδικής τεχνοτροπίας και διαχρονικής αξίας. Χαρείτε, λοιπόν, τις αγορές σας και απολαύστε την ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο.

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της «A SILVER ROSE»

 

Η εταιρεία «A SILVER ROSE» προειδοποιεί: οποιαδήποτε μίμηση, αντιγραφή, παραγωγή και διάθεση των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία επιφέρει τις κυρώσεις του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993).

Προϊόντα

Κατάλογος Προϊόντων

Κατάλογος Προϊόντων

 

allthegreek-banner